ANUNTURI:

 
 
 

 

ANUNT DE INFORMARE

S.C. AQUATERM AG'98 S.A.

Informam utilizatorii din mun. Curtea de Arges, in special zonele: Negru Voda, Vlaicu Voda, Confarg, strada Victoriei si strazile adiacente, precum si utilizatorii din com. Baiculesti ce sunt alimentati din conducta magistrala de la Zigoneni, ca apa va fi oprita in data de 18.11.2020, incepand cu ora 14:15, din cauza unei avarii majore in zona Hotel Camino.

SC KRANZ EUROCENTER SRL- firma ce schimba principalele conducte de apa in municipiu, a provocat o avarie majora in zona Hotelului Camino. 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si depunem toate eforturile pentru a remedia avaria in cel mai scurt timp.

Multumim pentru intelegere!

 

ANUNT DE INFORMARE

S.C. AQUATERM AG'98 S.A.

    Informam utilizatorii din mun. Curtea de Arges, zona "Farmacia nr. 90", ca apa va fi oprita in data de 12.11.2020, pana la ora 15:00, din cauza unei avarii la conducta principala din zona.

    Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si depunem toate eforturile pentru a remedia avaria in cel mai scurt timp.

Multumim pentru intelegere!

 

ANUNT DE INFORMARE

S.C. AQUATERM AG'98 S.A.

       Informam utilizatorii din Municipiul Curtea de Arges, ca datorita unor lucrari de intretinere si mentenanta la reteaua de apa , astazi 29.07.2020, in intervalul orar 8:00-15:30, apa va avea presiune redusa.

        Este posibil ca timp de cateva ore, zonele inalte ale municipiului si etajele superioare ale blocurilor sa ramana fara apa.

         Se va lucra in regim de urgenta, astfel incat disconfortul creat sa fie minim.

         Multumim pentru intelegere!

                 
         
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ANUNT DE INFORMARE

S.C. AQUATERM AG'98 S.A.

            Informam utilizatorii din Municipiul Curtea de Arges, ca datorita unor lucrari de intretinere si mentenanta la reteaua de apa , in data de 29.07.2020, in intervalul orar 8:00-15:30, apa va avea presiune redusa.

           Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

 

 

ANUNT DE INTERES PUBLIC

In atentia tuturor abonatilor S.C. AQUATERM AG 98 S.A.

 

Conducerea societatii informeaza utilizatorii serviciului de apa si canalizare ca in perioada 01.07.2020 – 30.09.2020 vor avea loc citiri de regularizare a consumului de apa pe raza mun. Curtea de Arges.

Abonatii la apa si canalizare au obligatia de a permite accesul salariatilor SC  AQUATERM AG 98 SA pentru a citi apometrele si pentru efectuarea de verificari la bransamentele de apa.

In conformitate cu prevederile art. 39, alin. 4, lit. c, din Legea nr. 241/2006, a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, modificata si republicata, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 la 10.000 lei, refuzul utilizatorilor de a permite operatorului accesul la dispozitivele de măsurare-înregistrare, în scopul efectuării controlului, înregistrării consumurilor ori pentru executarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii.

Pentru siguranta cetatenilor, pentru a nu permite accesul persoanelor neautorizate, informam abonatii SC AQUATERM AG 98 SA, ca salariatii societatii detin legitimatii de serviciu si veste personalizate cu numele firmei.

Va multumim pentru intelegere si sprijin!

           

Director general,

Claudia Mihailescu